Πέρκος ο αντι-Μπουλιάκης στον ΓΣΛ

ΑΜΕΣΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Πέρκος ο αντι-Μπουλιάκης στον ΓΣΛ

Ο ΓΣΛ έλυσε τη συνεργασία του με τον Θανάση Μπουλιάκη και βρήκε αμέσως τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Στέφανου Πέρκου.

Πέρκος ο αντι-Μπουλιάκης στον ΓΣΛ

Τα άσχημα αποτελέσματα στην ομάδα της Λάρισας είχαν ως αποτέλεσμα την αποδέσμευση του Μπουλιάκη από την ομάδα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να βρίσκουν αμέσως τον «διάδοχό» του στην τεχνική ηγεσία.

Οι ανακοινώσεις

«Διακοπή συνεργασίας με τον Θανάση Μπουλιάκη

Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων 1928 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θανάση Μπουλιάκη και τον βοηθό του κ. Δημήτρη Σταυρόπουλο.

Το ΔΣ τους ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία και εύχεται και στους δύο καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο ΓΣΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Στέφανο Πέρκο

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων 1928 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Στέφανο Πέρκο.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα μας από αύριο Τρίτη οπότε και θα βρίσκεται στην Λάρισα. Την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό της Νέαπολης όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Γυμναστικού.

Ο κ. Πέρκος είναι ακαδημαϊκός γυμναστής στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έχει μια πολύ πλούσια προπονητική καριέρα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι έχει διατελέσει τεχνικός σε ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας (Τρίκαλα, Μακεδονικός) και σε ομάδες της Α2 Εθνικής, όπως ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Ερμής Λαγκαδά».

Best of internet