Πέινερς: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς»

Πέινερς: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς»

Gazzetta team
Πέινερς: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς»

bet365

Ο Ζάνις Πέινερς μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Νεπτούνας και το δύσκολο ταξίδι στη Λιθουανία.

Ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του το ματς με τη Νεπτούνας (16/11, 19:00) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο Λετονός φόργουορντ εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του: «Είναι καλό που πηγαίνουμε μία μέρα πριν. Αύριο μπορούμε να κάνουμε προπόνηση και την Τετάρτη να παίξουμε, οπότε δε νομίζω ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Νεπτούνας: «Έχω παίξει μερικές φορές μαζί τους στο παρελθόν και νομίζω ότι ήταν σε κάποια φιλικά παιχνίδια. Ξέρω δύο παίκτες τους, τον Γκραντ και τον Μαζέικα, που έχουμε παίξει μαζί στη Βέντσπιλς και στη VEF. Είναι καλοί παίκτες και νομίζω ότι όλη ομάδα είναι στο ίδιο επίπεδο. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που ξεκινούν, οπότε θα χρειαστεί πολλή ενέργεια και πολλές καλές επιλογές. Νομίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τους νικήσουμε, αλλά θα πρέπει να τους σεβαστούμε, γιατί είναι καλή ομάδα που έχει ρεκόρ 4-0 στο Basketball Champions League».

Συμπλήρωσε, δε, για τον σύλλογο της Λιθουανίας: «Νομίζω ότι το ρόστερ τους ίσως να μην είναι και το καλύτερο του ομίλου όπως και το επίπεδο του κάθε παίκτη τους ξεχωριστά, αλλά έχουν το ίδιο επίπεδο ως ομάδα. Παλεύουν όλοι μαζί, έχουν καλή ομάδα και παίζουν πολύ καλά. Όλα τα παιχνίδια τα έχουν κερδίσει με μεγάλες διαφορές και όχι από τύχη με κάποια σουτ στο τέλος. Μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, αλλά εμείς νομίζω ότι μπορούμε να τους νικήσουμε».

Τέλος, μίλησε για τη ψυχολογική κατάσταση των «ασπρόμαυρων»: «Πνευματικά, είναι κάτι δύσκολο, το να χάνεις παιχνίδια και μάλιστα δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα έχουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, οπότε είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς. Στο προηγούμενο παιχνίδι, οι οπαδοί μας ήρθαν στο γήπεδο και μας έδωσαν θετική ενέργεια, ήταν πολύ καλό το συναίσθημα να παίζουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα. Πρέπει να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, ξανά. Σωματικά, νομίζω ότι είμαστε εντάξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα