Τζήμας: «Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»!

ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ

Τζήμας: «Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»!

Το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Φάρο και τον Γιάννη Τζήμα επισημοποιήθηκε και ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε την ομάδα για τη συνεργασία.

Τζήμας: «Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φάρου μίλησε ο Γιάννης Τζήμας, μετά την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας του Κερατσινίου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους παίκτες μου, σε όλους τους ανθρώπους που ήταν γύρω από την ομάδα και τους φιλάθλους της για τη συνεργασία», είπε, και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν: «Πέρασαμε δύο δύσκολους μήνες, με μόνιμους τραυματισμούς (Μπατής, Σκορδίλης, Λιακόπουλος), πολλά προβλήματα, που δε μας άφησαν να δουλέψουμε όπως έπρεπε. Σε μία ομάδα με τις δικές της ιδιαιτερότητες. Παρόλα αυτά, η ομάδα έδειξε το μπασκετικό της ταλέντο και πιστεύω με την επιστροφή των τραυματιών θα μπορέσει να εκπληρώσει το στόχο της ανόδου».

Τέλος, πρόσθεσε: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο Βαγγέλη Τσάπα για τη συνεργασία μας. Είναι χαρά μου που τον γνώρισα και ελπίζω να παραμείνει για χρόνια στο χώρο του μπάσκετ».

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή, Γιάννη Τζήμα.

Θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Τζήμα για τη συνεργασία με το Φάρο μας από την αρχή της φετινής σεζόν.

Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσει να κάνει στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση του Φάρου Κερατσινίου».

Best of internet