Τρινκιέρι: «Τεστ υψηλού επιπέδου με Ερυθρό Αστέρα»

Gazzetta team
Τρινκιέρι: «Τεστ υψηλού επιπέδου με Ερυθρό Αστέρα»
Η Μπάμπεργκ θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα, για την 7η αγωνιστική της Euroleague (15/11, 21:00), και ο Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε για ποιο λόγο είναι επικίνδυνη η ομάδα του Βελιγραδίου.

Ο 48χρονος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και υποστήριξε πως ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι ένα δυνατό τεστ.

«Είναι ένα σημαντικό ματς. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είναι μαζί για πολλά χρόνια. Ξέρουν πως να παίζουν μπάσκετ. Αλλά πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατη προσπάθεια, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Οι παίκτες του Αστέρα μπορεί να είναι νέοι, αλλά είναι μαζί για 3-4 χρόνια. Έχουν πολύ ταλέντο και μεγάλη εμπειρία και θα είναι ένα τεστ υψηλού επιπέδου για εμάς», ανέφερε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Από πλευράς παικτών, ο Λούκα Στάιγκερ υποστήριξε: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι στην έδρα μας κι εκεί προσπαθούμε να παίρνουμε όλους τους αγώνες. Αν θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο των πλέι οφ, πρέπει να υπερασπιζόμαστε την έδρα μας. Έχουμε ηττηθεί σε κάποια παιχνίδια με έναν-δύο πόντους. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να μένουνε στους αγώνες μέχρι το τέλος. Τώρα είναι η στιγμή μας να κάνουμε το επόμενο βήμα και να νικήσουμε αυτά τα ματς. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει σαν μια ενωμένη ομάδα, χωρίς να έχει έναν μεγάλο αστέρα στο ρόστερ του. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να επιβάλουμε το ρυθμό μας και τα 40 λεπτά».