Ο Λυκογιάννης έβρισε τον Μπουρούση!

Gazzetta team
Ο Λυκογιάννης έβρισε τον Μπουρούση!

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν συγκράτησε τα νεύρα του και έβρισε τον Γιάννη Μπουρούση, που νωρίτερα φαίνεται να του ζητάει το λόγο, χωρίς όμως να τον βρίζει. Δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο.

Τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του και ο τηλεοπτικός φακός τον έκανε τσακωτό! Ο Άρης Λυκογιάννης φαίνεται καθαρά να λέει στον Γιάννη Μπουρούση: «Άντε γ@μ@σου μουν@παν@»!

Μετά το παιχνίδι οι δύο άντρες ισχυρίστηκαν πως δεν έγινε κανένα επεισόδιο.

Το περιστατικό έγινε όταν ο Έλληνας σέντερ έδιωξε την μπάλα από το καλάθι των «πρασίνων» και οι διαιτητές το μέτρησαν αντικανονικά, όπως φάνηκε στο replay. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όπως και ο πρωταγωνιστής της φάσης, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και στην επόμενη φάση που ο Μπουρούσης κέρδισε φάουλ, πλησίασε τον προπονητή του Κολοσσού και του ζήτησε το λόγο για την ειρωνική διάθεση που είχε επιδείξει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα! «Coach, μην γελάς ειρωνικά, κανονικά την έβγαλα την μπάλα!», φέρεται να του είπε ο σέντερ του «τριφυλλιού, για να ακολουθήσει το κοντινό replay της τηλεοπτικής μετάδοσης, στο οποίο τα «γαλλικά» του Άρη Λυκογιάννη προς τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας είναι απολύτως ευδιάκριτα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα