Γκριν όπως Σχορτσανίτης και Μπουρούσης

Γκριν όπως Σχορτσανίτης και Μπουρούσης
Στο πλαίσιο της 48άωρης τιμωρίας που του έχει επιβληθεί,ο Έρικ Γκριν δεν βρίσκεται στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας. Παρόμοια περιστάτικα με Σχορτσανίτη και Μπουρούση.

Ο Έρικ Γκριν δεν εμφανίστηκε καν στο γήπεδο αφού στο πλαίσιο της 48άωρης τιμωρίας του θα ξαναεμφανιστεί στο ΣΕΦ αύριο (14/11).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε ενημερώσει τον Αμερικανό γκαρντ πως δε θα συμμετέχει σε οποιαδήποτε μορφής υποχρέωση της ομάδας οπότε σε αυτό το πλαίσιο ο Γκριν δε βρέθηκε στο ΣΕΦ για το ματς με αντίπαλο τον Απόλλων Πάτρας.

ΟΠΩΣ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

Στο παρελθόν άλλες δύο φορές έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό στον Ολυμπιακό.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε υποπέσει σε σωρεία παραπτωμάτων και στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει να τον τιμωρήσουν ως εξής... Τον υποχρέωσαν να προπονείται πολύ νωρίς το πρωί (γύρω στις 08:00) μόνος του έτσι ώστε όταν θα τελειώνει το δικό του ατομικό πρόγραμμα να μην συμπέφτει με την υπόλοιπη ομάδα. Με απλά λόγια δεν ήθελαν να έρχεται σε επαφή με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της ημέρας στο ΣΕΦ.

Τον Φεβρουάριο του 2011, ημέρα Σ¨αββατο, ο Μίλαν Τόμιτς ενημέρωσε τον Γιάννη Μπουρούση πως τον ζητούσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο γραφείο του. Ο καρδιτσιώτης σέντερ πήγε και άκουσε τον ντούντα να τον τιμωρεί για έναν ολόκληρό μήνα λόγω συμπεριφοράς. Ο Μπουρούσης ποτέ δεν έλαβε συγκεκριμένη λεπτομερή απάντηση, ωστόσο την επόμενη μέρα δεν παραβρέθηκε στο επίσημο ματς της ομάδας για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα