Μπρατσιάκος: «Να είσαι έτοιμος για κατάθεση ψυχής και σώματος»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΚΥΜΗ

Μπρατσιάκος: «Να είσαι έτοιμος για κατάθεση ψυχής και σώματος»

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος αναφέρθηκε στο ματς με την Δόξα και τόνισε πως το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό. 

Μπρατσιάκος: «Να είσαι έτοιμος για κατάθεση ψυχής και σώματος»

Ο προπονητής της Κύμης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου η οποία ακολούθησε της ήττας στη Λευκάδα... «Καταρχήν πρέπει να πούμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας για την νίκη της. Σήμερα ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, και όπως πήγε ο αγώνας, ο πιο τυχερός ίσως, στο τέλος θα κέρδιζε. Η ομάδα της Λευκάδας έβαλε κάποια πάρα πολύ μεγάλα σουτ, δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τον Ουέλς όσα μαρκαρίσματα κι αν αλλάξαμε πάνω του και νομίζω ότι σήμερα κέρδισε το μπάσκετ πρώτα απ’ όλα.

Έγινε ένα σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η καλύτερη διαφήμιση για την Basket League σε κόσμια επίπεδα, με μια πολύ καλή διαιτησία. Έχω να πω συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι όλα τα ματς από εδώ και πέρα να είναι σαν και αυτό. 

Νομίζω ότι το φετινό είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας. Ομάδες όπως εμείς και η Λευκάδα, και η Αμαλιάδα ακόμη η οποία πήγε στην δεύτερη παράταση τον αγώνα με τον Άρη, είναι ενισχυμένες και οι αποστάσεις έχουν μικρύνει. Πρέπει να παίξεις μπάσκετ για να κερδίσεις. Δεν κερδίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε τα χρήματα. Πρέπει να παίξεις μπάσκετ να δείξεις μέσα στο παρκέ ότι είσαι καλύτερος και νομίζω ότι όλες οι ομάδες της Basket League έχουν σπουδαία ρόστερ και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. 

Τα προηγούμενα χρόνια ίσως να ήταν αρκετές πέντε ή έξι νίκες για την παραμονή, νομίζω ότι φέτος θα χρειαστούν περισσότερες και θέλουμε όλοι να χρειαστούν περισσότερες εφέτος γιατί έτσι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα, η ομάδα μου, η ομάδα της Λευκάδας ή κάποιες άλλες ομάδες που ολοκλήρωσαν το ρόστερ τελευταίες, όσο περνάει ο χρόνος θα γίνονται πιο καλές και θα είναι δύσκολο σε πολλούς αντιπάλους και να σπάνε την έδρα και να κερδίζουν το παιχνίδι. Θα γίνονται μάχες κάθε αγωνιστική. Πρέπει να είσαι έτοιμος και να καταθέσεις ψυχή και σώμα στο παρκέ».

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης με τη σειρά του τόνισε... «Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα το παιχνίδι και το είχαμε όπως το θέλαμε για τρία δεκάλεπτα. Στα μέσα του τέταρτου δεκάλεπτου κάποια στιγμή πάθαμε ένα μπλακ άουτ, και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Νομίζω ότι ήμασταν και λίγο άτυχοι σε κάποιες επιθέσεις και γι’ αυτό χάσαμε το ματς. Η Δόξα έχει πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς ξένους παίκτες, είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, χτυπάει όλα τα παιχνίδια με σκοπό να νικήσει κάθε αντίπαλο, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με το Ρέθυμνο και νομίζω ότι πρέπει να νικήσουμε, δεν πρέπει να χάσουμε κανέναν αγώνα στην έδρα μας».

Best of internet