Τιμωρία 48 ωρών στον Γκριν

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ

Τιμωρία 48 ωρών στον Γκριν

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε υποχρεωτική άδεια 48 ωρών στον Έρικ Γκριν ο οποίος δεν προπονήθηκε καν. Λόγοι συμπεριφοράς έφεραν τη συγκεκριμένη κίνηση. 

Τιμωρία 48 ωρών στον Γκριν

Ο Αμερικανός το τελευταίο διάστημα έβγαλε άσχημη νοοτροπία, στην Κωνσταντινούπολη είχε κάποια θέματα συμπεριφοράς και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να του δώσει υποχρεωτική άδεια 48 ωρών,

Στον Ολυμπιακό δίνουν τεράστια έμφαση στη νοοτροπία και τον ομαδικό τρόπο σκέψης και δεν πρόκειται για κανέναν να παρεκκλίνουν της συγκεκριμένης... τακτικής. 

Ο Έρικ Γκριν ενημερώθηκε πως δε θα έκανε προπόνηση, και πως δε θα αγωνιστεί στην αυριανή (13/11) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Η 48άωρη άδεια ήταν υποχρεωτική και μη συζητήσιμη από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού πήγε κανονικά στο ΣΕΦ, παρακολούθησε βίντεο και στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής του ανακοίνωσε ιδιαιτέρως την απόφασή του.

Η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει να κάνει το παραμικρό με την αγωνιστική συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ ούτε φυσικά με το αποτέλεσμα του ματς με τη Γαλατάσαραϊ. Η τιμωρία επήλθε καθαρά για λόγους συμπεριφοράς και νοοτροπίας.

Κατά τα άλλα οι Πειραιώτες επέστρεψαν αργά τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα (03:30) και ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους το απόγευμα.  

 

 

Best of internet