Γεωργαλλής: «Όπως με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Γεωργαλλής: «Όπως με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Γιάννης Γεωργαλλής θέλει απέναντι στον Παναθηναϊκό (13/11, 17:00) να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί όπως τα είχαν καταφέρει και κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το blog του Γιάννη Γεωργαλλή στο esake.gr:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει ίδιους στόχους με εμάς και έτσι η ψυχολογία μας ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Βέβαια, για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη περάσαμε πολύ… δύσκολα, καθώς το ματς με τον Κόροιβο ναι μεν ήταν όμορφο για τους φιλάθλους με ωραίες φάσεις και αμφίρροπο χαρακτήρα μέχρι το τέλος του, αλλά για εμάς τους παίκτες ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά και έτσι καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός Superfoods. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και να δείξουμε το καλό πρόσωπο που είχαμε δείξει και κόντρα στον Ολυμπιακό, πριν από μερικές εβδομάδες. Με την έλευση του νέου προπονητή, ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και γενικά από τότε δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κοντράρουμε όσο μπορούμε και να το δούμε ως μία πολύ καλή προετοιμασία, ενόψει των δύο κολλητών εντός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, πέραν του γνωστού με τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος δεν είναι ακόμη σε θέση να μας βοηθήσει.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Γιάννης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα