Κώττας: «Είμαστε για μεγάλα πράγματα αν...»

Gazzetta team
Κώττας: «Είμαστε για μεγάλα πράγματα αν...»

bet365

Προσοχή, συγκέντρωση και σταθερότητα είναι τα στοιχεία που χρειάζεται το Ρέθυμνο στον αγώνα με τα Τρίκαλα το Σάββατο (12/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Basket League, όπως τόνισε ο Θωμάς Κώττας.

Ο 20χρονος φόργουορντ/σέντερ της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε στα κενά διαστήματα που υπήρξαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, τα οποία δεν επιτρέπεται να υπάρξουν στον αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα.

Επίσης, τόνισε πως με τον κόσμο στο πλευρό τους, η νίκη είναι υποχρέωση, ώστε να αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog στον ΕΣΑΚΕ

«Υποχρέωση μας η νίκη

Καλησπέρα και πάλι για 6η συνεχόμενη εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.
Δυστυχώς, την προηγούμενη εβδομάδα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας μου δεν ήταν και τόσο καλά. Επισκεφθήκαμε το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουμε την πανίσχυρη ΑΕΚ και όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε εκείνον είχαμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Όμως, δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια κενά διαστήματα, όπως στο 1ο δεκάλεπτο αλλά και στο τελευταίο, όπου τελικά πραγματοποιήσαμε την 2η ήττα μας σε 5 αγώνες.

Μοναδικό θετικό στοιχείο ήταν το ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε στο ενδιάμεσο αλλά δεν έφτανε. Αυτά τα σημεία της συγκέντρωσης και της σταθερότητας είναι που θέλουμε να διορθώσουμε και αν τα καταφέρουμε θεωρώ πως είμαστε για μεγάλα πράγματα φέτος. Η ομάδα έχει και πολύ καλές μονάδες αλλά διαθέτει και ομαδικότητα, δύο στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και γιατί όχι να φτάσουμε και παραπάνω.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας ακόμη μία «υποχρέωση» αύριο. Να κερδίσουμε τα Τρίκαλα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα σταθεί πάλι δίπλα μας σε ακόμη έναν αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη. Βέβαια, το παιχνίδι θέλει προσοχή και όπως προανέφερα χρειάζεται συγκέντρωση και σταθερότητα. Αν τα έχουμε αυτά, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε με θετική ψυχολογία παρακάτω, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο δύσκολες εξόδους σε ΠΑΟΚ και Κύμη.

Εύχομαι καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα