Θάντερ - Κλίπερς 108-110

Gazzetta team
Θάντερ - Κλίπερς 108-110

bet365

Μεγάλη νίκη για τους Κλίπερς, που πέρασαν με 110-108 από την έδρα των Θάντερ.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, που κρίθηκε στην τελευταία επίθεση και την... υπερβολική αυτοπεποίθηση του Ουέστμπρουκ, οι Κλίπερς πήραν εκδίκηση και επικράτησαν των Θάντερ με 110-108.

Οι Θάντερ μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα, όμως ο Ουέστμπρουκ φορτώθηκε νωρίς με δύο φάουλ και στο διάστημα που χρειάστηκε να μείνει εκτός, οι Κλίπερς κατάφεραν εύκολα να μαζέψουν την διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, με το σκορ στο 50-50.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς ήταν ντέρμπι και όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι Θάντερ αν και έμεναν πίσω, είχαν πάντα απάντηση, όμως ο Ουέστμπρουκ στην τελευταία επίθεση, με το σκορ να είναι 108-110, επέλεξε να πάει για την νίκη.

Με 11 δευτερόλεπτα να απομένουν, αντί να ψάξει ένα εύκολο καλάθι, πήγε να γίνει για μία ακόμα φορά ο ήρωας. Το τρίποντο που... εκβίασε, όμως, δεν είχε τύχη και έτσι οι Κλίπερς πανηγύρισαν μία ακόμα νίκη, παίρνοντας εκδίκηση από τους Θάντερ, οι οποίοι ευθύνονται για την μοναδική τους ήττα στην σεζόν.

Ο Γκρίφιν ήταν το... πρώτο βιολί για τους Κλίπερς με 26 πόντους, ενώ καμία έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι ο Ουέστμπρουκ ήταν και πάλι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των Θάντερ, φορτώνοντας το αντίπαλο καλάθι με 29 πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα