Τσαλδάρης: «Χρειαζόμαστε βαθμούς...»

Gazzetta team
Τσαλδάρης: «Χρειαζόμαστε βαθμούς...»

bet365

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Δόξα Λευκάδας απέναντι στην Κύμη το Σάββατο (12/11, 17:00), για την 6η αγωνιστική της Basket League σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσαλδάρη.

Όπως υποστήριξε ο 36χρονος γκαρντ, οι Νησιώτες χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, ώστε να έχουν ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία και επιπλέον θέλουν να κρατήσουν αήττητη την έδρα τους, απέναντι στην έτερη νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ

«Έτοιμοι για βαθμούς και καλύτερη συνέχεια

Μετά από ένα πολύ δύσκολο αγώνα και την ήττα που γνωρίσαμε από τον Παναθηναϊκό, και πριν περάσει μία εβδομάδα, έχουμε μπροστά μας μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση αυτή την φορά με αντίπαλο την Κύμη. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, εμείς θέλουμε σε αυτό το ματς οπωσδήποτε την νίκη, πρώτον γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς και δεύτερον για να κρατήσουμε την έδρα μας χωρίς ήττα, πολύ περισσότερο τώρα που αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που θεωρώ ότι είμαστε στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας και έχουμε τον ίδιο στόχο στον εφετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Περιμένουμε να γίνει ένας πολύ δυνατός αγώνας γιατί ο αντίπαλός μας, με τις προσθήκες που έκανε τελευταία, έχει ενισχυθεί σημαντικά και συν τοις άλλοις με την νίκη επί των Τρικάλων έχει και ανεβασμένη ψυχολογία.

Εμείς από την πλευρά μας είδαμε αναλυτικά τα λάθη που κάναμε στις τελευταίες αναμετρήσεις και δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτά. Είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης και να έχουμε ακόμη καλύτερη συνέχεια. Καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα