Πρίφτης: «Πρέπει να έχουμε ενέργεια...»

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ

Πρίφτης: «Πρέπει να έχουμε ενέργεια...»

Πρίφτης: «Πρέπει να έχουμε ενέργεια...»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 6η αγωνιστική της Basket League (12/11, 17:00) και στάθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα του.

«Ο Κόροιβος, παρά το περιορισμένο ρόστερ του, είναι μια ομάδα πολύ καλή στο ανοιχτό γήπεδο, παίζει σε έντονο ρυθμό και σουτάρει πολύ καλά. Εμείς έχουμε ακόμα ένα λόγο για να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, αφού η παράδοσή μας στην Αμαλιάδα δεν είναι θετική» δήλωσε ο τεχνικός του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα:

«Για να κερδίσουμε το Σάββατο πρέπει να έχουμε ενέργεια, μετά τα δύο πολύ δυνατά ματς που δώσαμε, να περιορίσουμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ και μέσα από την άμυνά μας να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπου έχουμε παρουσιάσει κάποια βελτίωση, αλλά δεν έχουμε ακόμα τη σταθερότητα που θέλουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη μας», κατέληξε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Best of internet