Τα εισιτήρια για το ντέρμπι στην Πυλαία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι στην Πυλαία

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας (12/11, 20:00) και η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε τους φίλους του «δικέφαλου του βορρά» για τα εισιτήρια του ματς.

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι στην Πυλαία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι διατίθενται τα εισιτήρια για τον ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στις 20:00 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

 

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

 

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι…

 

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

 

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αλλά και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά) στην τιμή των 5€.

 

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Τετάρτη (9/11): 10:00-17:00

Πέμπτη (10/11): 10:00-17:00

Παρασκευή (11/11): 10:00-17:00

Σάββατο (12/11): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

 

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

 

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

 

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

 

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

 

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ»

Best of internet