Σανικίτζε: «Ο χειρότερος τραυματισμός στην καριέρα μου»

Σανικίτζε: «Ο χειρότερος τραυματισμός στην καριέρα μου»

Σανικίτζε: «Ο χειρότερος τραυματισμός στην καριέρα μου»

bet365

Ο Βίκτορ Σανικίτζε αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, την αποθεραπεία και τον κόσμο του Άρη που τον στηρίζει απόλυτα.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ, στηριζόμενος σε πατερίτσες παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Βίκτορ Σανικίτζε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφερε τις δύσκολες μέρες του τραυματισμού του καθώς και για την αποθεραπεία του.

«Αισθάνομαι καλύτερα μετά την επέμβαση. Επιτέλους μπορώ να περπατάω λίγο ελεύθερα! Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και βλέπουμε. Ακολουθώ πιστά τις ιατρικές οδηγίες που έχω, για να γίνουν όλα σωστά», ήταν τα πρώτα λόγια του. Συμπλήρωσε αναφέροντας: «Είναι ό,τι χειρότερο να βλέπω τους συμπαίκτες μου στο παρκέ να παίζουν και εγώ να είμαι δίπλα από τον πάγκο, ανήμπορος να βοηθήσω. Συμβαίνουν, όμως, αυτά. Στη ζωή είναι τα καλά και τα άσχημα. Θα το παλέψω και ελπίζω σύντομα η θέση μου να είναι ξανά στον αγωνιστικό χώρο!».

Ο Σανικίτζε αναφέρθηκε και στη στιγμή του τραυματισμού...«Τα θυμάμαι όλα! Αρχικά, νόμιζα πως ήταν ένα χτύπημα γόνατο με γόνατο. Όταν κοίταξα, όμως, το γόνατό μου αμέσως κατάλαβα ότι κάτι έσπασε. Είναι ο χειρότερος τραυματισμός στην καριέρα μου, δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο», επισήμανε.

Στη συνέχεια δε γινόταν να μην τονίσει τη βοήθεια που λαμβάνει από τον Άρη, «Είναι πολύ καλοί μαζί μου όλοι από τον Άρη, μετά τον τραυματισμό και είμαι ευγνώμων για αυτό. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, αισθάνθηκα όμορφα με την ομάδα, τους φιλάθλους, έπαιξα δύο παιχνίδια (σ.σ. προηγήθηκε του επίσημου αγώνα για το πρωτάθλημα, το φιλικό προετοιμασίας με τη Στεάουα Βουκουρεστίου), αν και το πλάνο μου ήταν διαφορετικό. Όλα πήγαιναν έτσι όπως έπρεπε, ήταν υπέροχη η αίσθηση που είχα! Δυστυχώς, προέκυψε ο τραυματισμός».

Το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Σανικίτζε στο ρόστερ των «κίτρινων», αποφασίστηκε να καλύψει ο Τάντια Ντραγκίσεβιτς... «Είναι καλό παιδί, τον γνώριζα και πριν τον Άρη, εύχομαι να έχει καλή χρονιά. Δεν είναι… ένοχος για το ότι πήρε τη θέση μου στην ομάδα».

Για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του Άρη, «Στην αρχή της σεζόν, όταν έχεις καινούργια ομάδα, νέους παίκτες, είναι δύσκολο. Με το χρόνο η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Ήμουν στο γήπεδο και είδα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τώρα με τον Ολυμπιακό η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό πιστεύω πως θα συνεχίσει να γίνεται».

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Αρη με τον Ολυμπιακό, ο Σανικίτζε βρέθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Αλεξανδρείου και είχε θερμή συνομιλία με τον Ντάνιελ Χάκετ των «ερυθρόλευκων». Εξήγησε την κίνησή του, τονίζοντας πως: «Ο Χάκετ είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος. ήμασταν μαζί στη Σιένα, μοιραζόμασταν το δωμάτιο στις αποστολές, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί και έχουμε κρατήσει επαφή. Βρισκόμαστε μαζί και σε διακοπές. Είναι εξαιρετικό παιδί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα