Σφαιρόπουλος: «Μία καλή νίκη και τίποτα περισσότερο»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Μία καλή νίκη και τίποτα περισσότερο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Άρη, ωστόσο δε γίνεται να μείνουν για μεγάλο διάστημα σε αυτή αφού ακολουθεί η Γαλατάσαραϊ.

Σφαιρόπουλος: «Μία καλή νίκη και τίποτα περισσότερο»

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα φεύγοντας μ τη νίκη από την έδρα του Άρη. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε στη δυσκολία του να αντιμετωπίζεις τον Άρη, ωστόσο δυσαρεστήθηκε με κάποια «νεκρά» διαστήματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως, «Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζουμε σε αυτή την έδρα. Πρόκειται για μια ομάδα ο Άρης αρκετά καλά δουλεμένη, ξέρει καλά που να χτυπήσει και ποιον. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο θεωρώ πλην του πρώτου πενταλέπτου στο πρώτο δεκάλεπτο. Ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο, αλλά κάπου εκεί στους 16 πόντους πιστέψαμε ότι το ματς τελείωσε, χαλαρώσαμε κάπως αμυντικά, ο Άρης έβαλε κάποια μακρινά σουτ και εύκολους πόντους και μείωσε στο καλάθι. Αλλά και πάλι εκεί είχαμε καλές επιθετικά επιλογές, βελτιώσαμε την άμυνα μας και φτάσαμε στη νίκη. Είναι μια καλή νίκη και τίποτα παραπάνω. Συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Άρη και τον κόουτς».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το πώς καταφέρνει να κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του μετά από ματς Euroleague για το ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο το επίπεδο είναι χαμηλότερο και απάντησε πως, «δεν ξέρω αν είναι χαμηλότερο,  η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης, είναι βασικό θέμα για την ομάδα μας. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και εμείς να τους έχουμε έτοιμους ανά πάσα στιγμή. Να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε σωστά, με ενέργεια, πάθος και ομαδικότητα ανά πάσα στιγμή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες,  το πρόγραμμα είναι δεδομένο, δεν αλλάζει, οπότε με αυτό πρέπει να πορευτούμε».

 

Best of internet