Πασκουάλ: «Είμαστε ακόμα στο 60-70%»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Είμαστε ακόμα στο 60-70%»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αρκετή δουλειά και ηρεμία, επισημαίνοντας ότι οι «πράσινοι» έχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Ο Καταλανός κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε μετά τη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί ήταν σοβαρό παιχνίδι. Παίξαμε αμυντικά, αλλά θέλουμε σίγουρα να βελτιώσουμε την επίθεσή μας. Είμαστε επίσης χαρούμενοι, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι ότι καλύτερο για την τοπική ομάδα.

Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά και αρκετή ηρεμία, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα κάθε μέρα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε και ότι είναι καλύτερο. Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου στο 60 με 70% της απόδοσης από ότι μπορούμε να κάνουμε, αλλά όπως και να έχει πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζέιμς Φελντέιν: «Ξεκινήσαμε το πρώτο δεκάλεπτο δυνατοί και σοβαροί, γιατί ξέραμε ότι οι αντίπαλοι είναι επιθετικοί και τους είδαμε ότι ήταν πολλοί καλοί στο προηγούμενο αγώνα εντός με τον Ολυμπιακό. Πιέσαμε αρκετά στο σύνολο του αγώνα, ήμασταν αρκετά επιθετικοί και προσπαθούσαμε να ήμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Η Δόξα Λευκάδας είναι πολύ καλή ομάδα και έχει αρκετούς Αμερικανούς παίχτες που μπορούν να παίξουν παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός, αλλά σήμερα δεν τα κατάφεραν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα