Το φάουλ του Παππά για τον πρώτο πόντο ενός ρούκι!

Γιώργος Κούβαρης
Το φάουλ του Παππά για τον πρώτο πόντο ενός ρούκι!

bet365

Ο 17άχρονος γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, Θεόδωρος Ιωακειμίδης, θα θυμάται για πάντα το ντεμπούτο του στην Basket League λόγω του... Νίκου Παππά!

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων είναι δεδομένη. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, είχε «καθαρίσει» με τη νίκη κόντρα στη Δόξα Λευκάδας αρκετά λεπτά πριν από το φινάλε, δίνοντας την ευκαιρία στον Τσάβι Πασκουάλ και τον Χάρη Μαρκόπουλο να ρίξουν νέα πρόσωπα στο παρκέ.

Στο 1.5 πριν από το τέλος του αγώνα, ο κόουτς της Δόξας έριξε στο παρκέ τον 17άχρονο (σ.σ. γεννημένος στις 14/12/1999) Θεόδωρο Ιωακειμίδη να ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής απέναντι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα το ντεμπούτο του νεαρού γκαρντ στην Basket League θα του μείνει αξέχαστο.

Σε αυτό οφείλεται και ο... Νίκος Παππάς! Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν στο παρκέ κι έκανε φάουλ στον Ιωακειμίδη με το που πήρε την μπάλα ώστε να έχει την ευκαιρία να σκοράρει τους πρώτους πόντους του από τη γραμμή των βολών. Πράγμα που, εν τέλει, έγινε!

Ο πιτσιρικάς μάζεψε το ριμπάουντ έπειτα από το άστοχο σουτ του Λούντζη και ο Παππάς του έκανε αμέσως φάουλ, στέλνοντάς τον στις βολές. Εκείνος έχασε την πρώτη, όμως πέτυχε τη δεύτερη μέσα σε αποθέωση!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα