Αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος

Αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος

Αμφίβολος ο Χρυσικόπουλος

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Βιλερμπάν για το Fiba Champions League, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με το Λαύριο και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στη Βιλερμπάν (08/11). Οι Θεσσαλονικείς μετά το «διπλό» στο Βαρέζε, θέλουν μία ακόμη νίκη στην ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε λεπτομερώς στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα, το οποίο ανέλυσε ενώ μίλησε και για τους τραυματίες παίκτες του.

Αναλυτικά:

Για το πόσο έτοιμος θα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και ειδικά κόντρα σε καλές ομάδες με δυνατό ρόστερ. Πρέπει στα υπάρχοντα προβλήματα μας να βρούμε λύση και να εντάξουμε ένα καλό σύνολο για να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Είναι ένας αντίπαλος που τρέχει στον γήπεδο, που έχει ενέργεια και ανοίγει τους χώρους, βάζοντας με πολλούς τρόπους καλάθια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να κλείσουμε τους χώρους και να μην τους δώσουμε γήπεδο».

Για το κακό ξεκίνημα της αυριανής αντιπάλου του ΠΑΟΚ στη σεζόν: «Δεν ξεκίνησε καλά η Βιλερμπάν. Έχουν όμως μια προσθήκη που τους έχει αλλάξει τη μορφή του παιχνιδιού. Ο Νέλσον είναι ένας παίκτης με εμπειρία Euroleague που τους ανεβάζει επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ από εκεί και πέρα έχοντας θετική ψυχολογία θα πρέπει να προσπαθήσει μέσα στο γήπεδο. Κάθε αγώνας για εμάς που έχουμε μία νέα ομάδα είναι κάτι καινούργιο, νέες καταστάσεις που θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε».

Για τη Βιλερμπάν του παρελθόντος και το κίνητρο για τους φιλάθλους να έρθουν αύριο στο γήπεδο: «Όλα αυτά αλλάζουν. Η ιστορία καλή ήταν κάποτε και ο ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικός και άλλες ελληνικές ομάδες. Σήμερα οι καταστάσεις είναι διαφορετικές, δεν είναι η Βιλερμπάν από το παρελθόν, αλλά πάντα παραμένει ένα ιστορικό όνομα. Για τους παλιούς είναι ένα ελκυστικό παιχνίδι να έρθουν να το δουν. Οι νέοι έχουν νέα είδωλα στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Μπορούν να έρθουν να δουν νέους παίκτες. Σίγουρα η Βιλερμπάν είναι ένα σύνολο από καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο».

Για τα προβλήματα των Χρυσικόπουλου και Μαργαρίτη: «Ο Χρυσικόπουλος θα κάνει σήμερα μόνο το ζέσταμα, κάνοντας και κάποιες θεραπείες. Θα προσπαθήσει να το περπατήσει λίγο το πόδι, αλλά όχι τρέξιμο και αύριο θα δούμε την κατάσταση του, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Όσον αφορά στον Μαργαρίτη, έχει ενοχλήσεις ακόμα, θα δούμε πότε θα υποχωρήσουν να μπει στο γήπεδο να ξεκινήσει τρέξιμο και να δούμε πότε θα μπορέσει να βοηθήσει. Ο τραυματισμός του χρειάζεται να μην ακουμπάει το πόδι στο έδαφος για αυτό ο παίκτης χρησιμοποιεί πατερίτσες. Το οίδημα που έχει θα πρέπει να φύγει τελείως. Αυτό δεν έχει συμβεί γιατί πονάει ακόμα ο παίκτης».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα