Σταμάτης: «Μπορούμε τα playoffs»

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΚΑΡΝΤ

Σταμάτης: «Μπορούμε τα playoffs»

Σταμάτης: «Μπορούμε τα playoffs»

Ο Δημήτρης Σταμάτης μίλησε για την πορεία της Κύμης ύστερα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές όπου μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

«’Εμείς, όπως κι όλοι, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη ακόμη με το Λαύριο αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα είχαμε δηλαδή τώρα, τρεις νίκες. Ακόμη κι εδώ που έχουμε φθάσει όμως, είναι καλά. Πιστεύω, ότι έχουμε κάποια παιχνίδια που μπορούμε να πάρουμε, ώστε να είμαστε ακόμη καλύτερα» ήταν τα λόγια του νεαρού γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και στάθηκε στο ενδεχόμενο να περάσει η Κύμη στα playoffs.

«’Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως και θέλω, η ομάδα μας να μπει στα πλέι οφ. Έχουμε τις δυνατότητες, το υλικό και φυσικά τη θέληση».

Όσο για την επόμενη αγωνιστική και το ματς με τη Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας; «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα. Η Δόξα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

 

Best of internet