Πρίφτης: «Με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στον Ολυμπιακό»

Πρίφτης: «Με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Πρίφτης: «Με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Basket League και υπογράμμισε τα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του προκειμένου να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τη νίκη.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλο βάθος και ποιότητα και έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας, αφού έχει διατηρήσει τον «κορμό» του τα τελευταία χρόνια, κάνοντας κάποιες σημαντικές προσθήκες» δήλωσε ο τεχνικός του Άρη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (7/11, 19:00, NS2 HD) στο «Nick Galis Hall».

Όσο για τους τομείς που θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο Δημήτρης Πρίφτης, επισήμανε: «Εμείς έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης στους τελευταίους αγώνες και θέλουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλών απαιτήσεων, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, να σταματήσουμε το transition του Ολυμπιακού, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο μακρινό σουτ. Τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών δεν είναι σύμμαχός μας, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι της Δευτέρας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα