Χωρίς προβλήματα στη Λευκάδα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα στη Λευκάδα ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Κούβαρης
Χωρίς προβλήματα στη Λευκάδα ο Παναθηναϊκός

bet365

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία ο Τσάβι Πασκουάλ για την αναμέτρηση με τη Δόξα. Η αποστολή της ομάδας μετέβη με πούλμαν στη Λευκάδα.

Μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές στην Τουρκία, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο πρωτάθλημα της Basket League και ρίχνουν όλο το βάρος στην αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας.

Άλλωστε γνωρίζουν τη δυναμική των νεοφώτιστων στην έδρα τους, κάτι που φάνηκε τόσο απέναντι στον ΠΑΟΚ όπου κατάφεραν να κερδίσουν το ματς, όσο και απέναντι στον Ολυμπιακό όπου γνώρισαν την ήττα στο... τελευταίο σουτ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα γι' αυτήν την αναμέτρηση (εκτός του γνωστού με τον Μάικ Τζέιμς) ολοκληρώνοντας την Κυριακή (6/11) την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Δευτέρας (7/11, 17.00, NS/3).

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας αναχώρησε αμέσως με πούλμαν για τη Λευκάδα όπου θα διανυκτερεύσει πριν από το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέλος, η «πράσινη» ΚΑΕ υπενθύμισε μέσω ανακοίνωσης ότι «λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα