Νυστέρι για τον Στίβενσον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ένα μεγάλο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Αλβιν Τζέντρι στους Πέλικανς, αφού ο Λανς Στίβενσον θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Σύμφωνα με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, ο 26χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης, αλλά σίγουρα θα λείψει από τα επόμενα ματς της ομάδας του. Ο Στίβενσον μέτρησε φέτος 9,7 πόντους, 4,8 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ κατά μ.ο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
