Κέντρο επιχειρήσεων, Λοτζέσκι και greek lover!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κέντρο επιχειρήσεων, Λοτζέσκι και greek lover!
Σε οίστρο ο γεροΓιοβάισα που μας έστειλε και δεύτερο… πόνημα, αυτή τη φορά με πορτοκαλί… περιεχόμενο!

Σύντροφοι σας έλειψα; Καλό το ποδόσφαιρο, αλλά το μπάσκετ θα μπορούσε να είναι ο ανομολόγητος πόθος μου. Βέβαια, αφού σας το είπα παύει να είναι ανομολόγητος, αλλά νομίζω πως δεν αξίζει να μπλέξουμε στον κυκεώνα του μυαλού μου! Ηδη έστειλα τον Σεργκέι να μου αγοράσει 2-3 οθόνες, γιατί οι υπάρχουσες στην έπαυλη δεν φτάνουν για όσα παιχνίδια θέλω να δω το βράδυ!

Είμαι διχασμένος. Όπως πολύ καλά ξέρετε δεν ποντάρω ποτέ σε under, αφού δυσκολεύομαι να βλέπω παιχνίδι και να εύχομαι να μην μπουν πόντοι. Είναι κόντρα στην ευγενική μου καταγωγή. Τι γίνεται όμως, όταν βλέπω το line της Ρεάλ απόψε στους 97.5 πόντους; Δεκτό πως μπορεί κάλλιστα να φτάσει τους 100 κόντρα στη Γαλατά που αμύνεται όπως greek lover σε τουρίστρια στη Ρόδο. Με τα μάτια! Βέβαια, όπως και να χει, για να φτάσει τους 100 πόντους η Ρεάλ θα πρέπει να παίζει στο 100% όλο το βράδυ, κάτι που δεν μου μοιάζει και πολύ πιθανό, με δεδομένο ότι πλέον τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και κάπου θα πρέπει αν τραβήξουν και χειρόφρενο. Under στο 1.85, λοιπόν!

Επιστρέφω στην πεπατημένη και από τη Μαδρίτη κατηφορίζω για ΣΕΦ. Ο Σφαιρόπουλος μαδά την μαργαρίτα. Θα παίξει; Δεν θα παίξει; Ο Ερικ Γκριν είναι αμφίβολος και μοιάζει απολύτως λογικό τα λεπτά του να… προστεθούν στου Λοτζέσκι. Ο Αμερικανοβέλγος (εκπληκτική διπλή εθνικότητα δεν νομίζετε;) θα ακροβολιστεί στα «φτερά» της επίθεσης του Ολυμπιακού και σαν άλλος Billy Dixon περιμένω να «πυροβολεί» το καλάθι της ΤΣΣΚΑ. Βρήκα το over 10.5 πόντων του στο 1.85.

Ο Σεργκέι επέστρεψε και πρέπει να μετατρέψω το σαλόνι μου σε κέντρο επιχειρήσεων με τόσες οθόνες απέναντί μου! Σύντροφοι σας χαιρετώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα