Κλίπερς - Θάντερ: 83-85

Gazzetta team
Κλίπερς - Θάντερ: 83-85

bet365

Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να είναι εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 35 πόντους, οι Θάντερ επικράτησαν μέσα στο Λος Άντζελες των Κλίπερς με 85-83 και έκαναν το τέσσερα στα τέσσερα.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα των αγώνων στο NBA. Στο Λος Άντζελες οι Κλίπερς υποδέχθηκαν τους Θάντερ, με τους δεύτερους να δείχνουν πως πλέον έχουν βρει για τα καλά νέο ηγέτη μετά την φυγή του Κέβιν Ντουράντ. Ο λόγος φυσικά για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ ο οποίος σε ένα ακόμα φετινό ματς ήταν εντυπωσιακός και πετυχαίνοντας 35 πόντους οδήγησε την ομάδα του σε νίκη με 85-83.

Οι... μπλε δείχνουν ασταμάτητοι στο ξεκίνημα της χρονιάς, φτάνοντας στο τέσσερα στα τέσσερα λίγες ώρες ουσιαστικά πριν το μεγάλο ραντεβού με τους Ουόριορς του πρώην ειδώλου της πόλης Κέβιν Ντουράντ. Ενός αγώνα που περιμένουν με αγωνία όλοι οι φίλοι του μπάσκετ. Όσον αφορά τους Κλίπερς έτρεχαν και αυτοί ένα σερί 3-0, αλλά σήμερα βρήκαν τον δάσκαλό τους.

Πρώτος σκόρερ για τους ασταμάτητους Θάντερ ο Ουέστμπρουκ ο οποίος όχι μόνο έφτασε τους 35 πόντους αλλά ήταν και ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό, παίζοντας ουσιαστικά μόνος του τους γηπεδούχους. Για τους ηττημένους ο Κρις Πολ είχε 15, ο Γκρίφιν 14 και ο Σπέιτς, αλλά δεν έφταναν για να νικήσουν τον πραγματικά ασταμάτητο Ουέστμπρουκ.

 

NBA Τελευταία Νέα