«Το σκορ δεν λέει την αλήθεια»

«Το σκορ δεν λέει την αλήθεια»

«Το σκορ δεν λέει την αλήθεια»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους έπειτα από το εμφατικό πέρασμα του Άρη από την έδρα της Ναχαρίγια σημειώνοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι… παραπλανητικό.

Ο προπονητής του Άρη εκτίμησε ότι η εικόνα που παρουσίασε η Ναχαρίγια δεν αντικατροπτίζει την πραγματική δυναμική της. «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να πούμε ότι η εικόνα της Ναχαρίγια δεν είναι η πραγματική της γιατί αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της πλέι μέικερ. Εκμεταλλευτήκαμε το συγκεκριμένο γεγονός και παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα. Γι’ αυτό είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των λαθών του αντιπάλου. Πρέπει όμως να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας, γιατί η διαφορά δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής των δύο ομάδων. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο transition, καλές εκτελέσεις στο σετ παιχνίδι και σουτάραμε με καλά ποσοστά ευστοχίας. Κυρίως όμως, η ζωή μας έγινε ευκολότερη από τη στιγμή που πήραμε πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο λόγω των λαθών του αντιπάλου».

Σε ερώτηση σχετική με τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό αλλά και την ενσωμάτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, σημείωσε: «Είναι σκληρό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε στη διάθεσή μας τρεις ημέρες για να προετοιμαστούμε. Ξέρω ότι είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, την Πρωταθλήτρια Ελλάδας και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή πρέπει να βάλουμε στην ομάδα ένα νέο μέλος. Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε και προβλήματα τραυματισμών. Γι’ αυτό κάναμε κι αυτή την προσθήκη. Σήμερα χάσαμε τον Τσαϊρέλη στην πρωινή προπόνηση, έχουμε χάσει και τον Καββαδά. Πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις συνθήκες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα