Ντουράντ: «Αδερφός μου ο Ουέστμπρουκ»

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ Ο ΣΤΑΡ ΤΩΝ ΟΥΟΡΙΟΡΣ

Ντουράντ: «Αδερφός μου ο Ουέστμπρουκ»

Ντουράντ: «Αδερφός μου ο Ουέστμπρουκ»

Το ματς τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταξύ Γκόλντεν Στέιτ και Οκλαχόμα κλέβει την παράσταση, αφού θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά οι Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς αποχώρησε το καλοκαίρι από την Οκλαχόμα και ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο Οκλαντ, τον άλλοτε... διόσκουρο στους Θάντερ.

Ο ίδιος εξήγησε ότι δεν έχει τίποτα με τον Ουέστμπρουκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ημασταν αδέρφια και είμαστε αδέρφια!» ήταν η απάντηση του Ντουράντ ενόψει της επικειμένης... μονομαχίας του, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για πρόβλημα στις σχέσεις τους.

«Δεν μπορείτε να ξέρετε για να πείτε τι είδους άνθρωπος ήμουν εγώ με τον Ράσελ και αντίστοιχα, τι είδους άνθρωπος ήταν ο Ράσελ μαζί μου. Οτι κι αν έχω ακούσει είναι ψέμματα! Ελεγαν ότι έπαιρνα πολλά σουτ εγώ ή ο Ράσελ μόνο και μόνο για να μας χωρίσουν και να χαλάσουν τις σχέσεις μας. Προφανώς και θα το κάνουν περισσότερο τώρα. Ελάτε, δεν έχω τίποτα με τον Ουέστμπρουκ όπως νομίζω ότι δεν έχει και εκείνος κάτι μαζί μου. Απλά τώρα γράφουν και λένε περισσότερα επειδή θα παίξουμε αντίπαλοι... »

Best of internet