Πρίφτης: «Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια»

Πρίφτης: «Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια»

Gazzetta team
Πρίφτης: «Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την δύσκολη αποστολή της ομάδας του στο Ισραήλ απέναντι στη Ναχαρίγια, έχοντας στόχο τη διατήρηση του αήττητου στο Basketball Champions League.

Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται από τη Ναχαρίγια το απόγευμα της Τετάρτης στο Ισραήλ (2/11, 19:00) για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να παραμείνει αήττητη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στο Ισραήλ απέναντι στην Ναχαρίγια. Πρόκειται για μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, η οποία μπορεί να μετρά δύο ήττες στο BCL, αλλά για τρεις περιόδους πάλεψε στα ίσια μέχρι την 4η περίοδο τους αγώνες Μπάνβιτ και Νίμπουργκ», δήλωσε ο τεχνικός του Άρη στην ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε:

«Για μας είναι μία σημαντική αναμέτρηση, αφού δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι στην πρώτη φάση, τόσο αναφορικά με την πρόκριση, όσο και με το πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών δείξαμε σημάδια βελτίωσης, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Στόχος μας στο Ισραήλ είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να περιορίσουμε το transition παιχνίδι και το inside game του αντιπάλου και να δείξουμε την ίδια υπομονή και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα