Μπρατσιάκος: «Σε φόρμα ο Παναθηναϊκός»

Γιώργος Κούβαρης
Μπρατσιάκος: «Σε φόρμα ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Κύμη μπορεί να κάνει έκπληξη στο μέλλον, ενώ για τους «πράσινους» είπε ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

«Ξέραμε από την αρχή ότι για εμάς το σημερινό ματς δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά που υπολογίζαμε να χτυπήσουμε. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε καλή φόρμα και παίζει καλό, ουσιώδες και θεαματικό μπάσκετ» δήλωσε ο Βασίλης Μπρατσιάκος και συνέχισε:

«Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο πεντάλεπτο. Τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας έδωσαν διαστάσεις στη διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, είδαμε πράγματα που θέλαμε σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στα Τρίκαλα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα και να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη του».

Για τον Αντεγκμπόγιε: «Έχουμε ένα θεματάκι με το δελτίο, πιστεύουμε ότι σε μία-δύο μέρες θα είναι μαζί μας».

Για το αν μπορεί να κάνει έκπληξη η Κύμη: «Μπορούμε να κάνουμε κάποια έκπληξη. Είμαστε λίγο άπειροι για να διαχειριστούμε κατάσταση νίκης απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Όταν θα έχουμε εμπειρία αντίστοιχη του Κολοσσού ίσως μπορούμε να μιλήσουμε για μεγάλες νίκες και ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Όσο προχωράει το ελληνικό μπάσκετ και η Ευρωλίγκα αλλάζει τόσο πιο δύσκολο θα είναι για εμάς. Ο κόουτς Πασκουάλ άλλαζε συνέχεια παίκτες».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό: «Έπαιξε εξαιρετική άμυνα ο Κολοσσός και ο Ολυμπιακός ήταν άστοχος. Με εμάς ο Παναθηναϊκός τα έβαλε όλα. Πρέπει να ξέρεις να αντιδράς όταν φεύγει η διαφορά από τους δέκα πόντους. Εμείς αποκτούμε εμπειρία. Η πρώτη χρονιά της Κύμης στην κατηγορία δεν έχει στόχο να χτυπήσει αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε το συντομότερο δυνατό την παραμονή και να παίξουμε πιο ελεύθερο μπάσκετ».

Από την πλευρά των παικτών ο Τζόρνταν Μόργκαν τόνισε: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ως ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο χωρίς εμπειρία. Δεν είμαστε πλήρεις. Δεν παίξαμε καλά σήμερα και είναι δύσκολο να παίξεις με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μακάρι να πήραμε μία εμπειρία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα