Δεν δοκιμάζει στα καρφώματα ο Κάρτερ (vids)

Δεν δοκιμάζει στα καρφώματα ο Κάρτερ (vids)

Δεν δοκιμάζει στα καρφώματα ο Κάρτερ (vids)

bet365

Στα 39 του χρόνια, ο Βινς Κάρτερ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους dunker στο ΝΒΑ ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό του All Star Game.

Ο «Air Canada» ήταν ο εμπνευστής στο «Κάρφωμα του Θανάτου», όταν πήδηξε πάνω από τον Φρέντερικ Βάις των 2μ.18 στην αναμέτρηση των ΗΠΑ με τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Ήταν, επίσης ο λόγος που ο διαγωνισμός καρφωμάτων το 2000 στο Όουκλαντ θεωρείται ένας από τους πιο θεαματικούς ever, όταν κάρφωσε μέχρι και με τον... αγκώνα κι, εν συνεχεία, έκανε κάρφωμα 360 μοιρών, εκτελώντας ταυτόχρονα «ανεμόμυλο»!

Πλέον θυμίζει κάτι από τις... πτήσεις του παρελθόντος, μολονότι βρίσκεται στο κατώφλι των 40 χρόνων του.

Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η σπέκουλα σχετικά με το αν η «Vinsanity» θα επιστρέψει στο εφετινό All Star Game ωστόσο ο 39άχρονος φόργουορντ των Γκρίζλις είναι κατηγορηματικός. «Ξαφνικά οι φίλαθλοι άρχισαν να με ρωτούν αν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό. Αναρωτιόμουν από που προήλθε αυτή η φήμη. Δεν είπα ποτέ ότι θα είμαι εκεί! Ίσως μπορώ να κάνω ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, δεν θα είναι όμως αρκετό για να κερδίσει με όλα αυτά που κάνουν πλέον οι ΝΒΑers. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό».

 

NBA Τελευταία Νέα