Συναγερμός... τέλος για τον Γκριν!

ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΛΑΣΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ... ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΣΣΚΑ

Συναγερμός... τέλος για τον Γκριν!

Οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις θέσεις τους, αφού ο τραυματισμός του Έρικ Γκριν στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου δεν ήταν τελικά σοβαρός.

Συναγερμός... τέλος για τον Γκριν!

Παρόλα αυτά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την ερχόμενη Πέμπτη (3/11) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Συγκεκριμένα υπέστη τράβηγμα στον αριστερό ορθό μηριαίο, κάτι και σημαίνει ότι γλίτωσε τη θλάση! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ωστόσο δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμα αν θα τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα. Αυτό θα φαίνεται μέρα με τη μέρα και αναλόγως με την κατάσταση του ¨Ερικ  Γκριν, όπως επίσης και από τις προπονήσεις που θα προλάβει να κάνει (αν... κάνει) μέχρι το ματς.

Αντίστοιχα καμία ανησυχία δεν εμπνέει και ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ υποφέρει από τενοντίτιδα ιγνιακού τένοντα δεξιού γόνατος και τη Δευτέρα (31/10) θα μείνει εκτός προπόνησης. Βέβαια αναμένεται να μπει κανονικά την Τρίτη (1/11) και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού

Best of internet