Μπούτσκος: «Το σερί μάς δίνει αυτοπεποίθηση»

Μπούτσκος: «Το σερί μάς δίνει αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Μπούτσκος: «Το σερί μάς δίνει αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πάτρας και ο ασίσταντ κόουτς του ΠΑΟΚ, Παντελής Μπούτσκος, ανέλυσε την προσεχή αντίπαλο του «Δικεφάλου», Βαρέζε.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έχει ρεκόρ 1-1 στον Γ' όμιλο του Basketball Champions League και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης (1/11, 21:30) με τη Βαρέζε στο «PALA2A».

Έτσι, λοιπόν, ο βοηθός προπονητής του ΠΑΟΚ, Παντελής Μπούτσκος, ανέλυσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ όλες τις παραμέτρους του ματς.

Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τη Βαρέζε: «Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στο Basketball Champions League με επόμενο αντίπαλο μια ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα, τη Βαρέζε, στην Ιταλία. Ο όμιλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και κάθε εκτός έδρας νίκη είναι ιδιαίτερα πολύτιμη. Είμαστε ανυπόμονοι για το επόμενο παιχνίδι, γιατί είναι μεγάλη η πρόκληση να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο παρκέ σε κάθε κατοχή, σε κάθε ριμπάουντ, σε κάθε διεκδικούμενη μπάλα, γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας που πρέπει να χτίσουμε σαν ομάδα».

Για το ρόστερ της Βαρέζε και τον τρόπο αντιμετώπισης των παικτών της: «Η Βαρέζε είναι ομάδα με μεγάλο βάθος στο ρόστερ της, που συνδυάζει την εμπειρία των Μπουλέρι, Καβαλιέρο και Κανγκούρ, με σπουδαίες παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, με το ταλέντο και την αθλητικότητα των ξένων τους όπως οι Εγιενγκά, Τζόνσον και Μάινορ, που αποτελούν τα βαρύ πυροβολικό στην περιφέρεια. Οφείλουμε να εμφανιστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να μη δώσουμε στον αντίπαλό μας τη δυνατότητα να αναπτύξει το παιχνίδι του στο τρανζίσιον, όπου παρουσιάζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος. Για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα χωρίς λάθη, πηγαίνοντας μεθοδικά σε καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα για εμάς».

Για τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Έχουμε ξεκινήσει να χτίζουμε ένα νικηφόρο σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αυτό είναι κάτι από το οποίο, ειδικά οι νέοι παίκτες μας, πρέπει να αντλήσουν αυτοπεποίθηση, αλλά από την άλλη πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια, γιατί η αλήθεια μας κάνει πιο θαρραλέους. Είναι επιτακτική η ανάγκη για βελτίωση. Όπως έχουμε πολλούς παίκτες προς ανάπτυξη, έτσι έχουμε και την ομάδα μας προς ανάπτυξη. Είναι αρκετά τα στοιχεία του παιχνιδιού μας που πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Θέλουμε μεγαλύτερη ισορροπία και καλύτερες συνεργασίες στην επίθεσή μας, αλλά και αφοσίωση στην άμυνά μας και περισσότερη επικοινωνία. Η δουλειά μας για βελτίωση θα συνεχιστεί και θα συνεχιστεί σκληρά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Να πιέσουμε την ομάδα να ξεπεράσει τα όριά της».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα