Κωνσταντινίδης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

bet365

Ο Τόνι Κωνσταντινίδης παραδέχτηκε ότι το Ρέθυμνο δεν έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο όμως κρατάει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής των Κρητικών ανέφερε μετά τη νίκη επί του Λαυρίου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Άσχετα αν συνοδεύτηκε από ένα κακό παιχνίδι από πλευράς απόδοσης. Γενικά ήταν κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και επειδή εμάς δεν μας ενδιαφέρει πως σκέφτεται η αντίπαλη ομάδα αλλά η ομάδα μας, θεωρώ πως τέτοιου είδους εμφανίσεις θα πρέπει να τις αφήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται διότι δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε φορά μετά από τέτοια απόδοση.

Το σημαντικό είναι ότι την ίδια ώρα βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε και δείξαμε χαρακτήρα. Αυτό αποδεικνύει την ποιότητα που έχει φέτος το ρόστερ μας και είναι το μοναδικό που μας ικανοποιεί από το σημερινό ματς. Επειδή, όμως, θέλω να είμαι δίκαιος με τους παίκτες μου, οι οποίοι έχουν δουλέψει πάρα πολύ από την προετοιμασία μέχρι σήμερα, νομίζω ότι δικαιούνται και εκείνοι μία κακή εμφάνιση αλλά το θέμα είναι να μην επαναληφθεί. Θεωρώ ότι αυτό το 3-1 (νίκες – ήττες) αντιπροσωπεύει και την δουλειά αλλά και τις δυνατότητες της ομάδας μας και μας αφήνει ικανοποιημένους».

Από πλευράς παικτών, ο Θωμάς Κώττας επισήμανε: «Σήμερα κάναμε μία πολύ καλή νίκη απέναντι στο Λαύριο αν και δεν παίξαμε πολύ καλά σε σχέση με αυτό που μπορούμε. Κρατάμε τη νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι στην ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο και θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα