Ρίβερς: «Παίξαμε άμυνα με πάθος!»

Ρίβερς: «Παίξαμε άμυνα με πάθος!»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Παίξαμε άμυνα με πάθος!»
Ο Κέι Σι Ρίβερς εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά για τρία δεκάλεπτα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και βρήκε τις λύσεις για να φτάσει στη νίκη.

«Παίξαμε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά στην τέταρτη περίοδο χαλαρώσαμε περισσότερο από όσο έπρεπε κι επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Βρήκαμε, όμως, τις λύσεις και πήραμε τη νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε για να δούμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε μέσω αυτών να χτίσουμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Αμυντικά πήγαμε πάρα πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος. Στην επίθεση ήμασταν καλοί, βγάλαμε κάποια από τα πράγματα που ήθελε ο προπονητής, αλλά παίξαμε άμυνα με πάθος τα πήγαμε περίφημα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Κλείνοντας ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη: «Είναι μία καλή αθλητική και δυνατή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος στην άμυνά μας, καθώς η Εφές είναι μία ισορροπημένη ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.