Καλάθης: «Έχω αυτοπεποίθηση!» (vid)

Gazzetta team
Καλάθης: «Έχω αυτοπεποίθηση!» (vid)
Ο Νικ Καλάθης εξήγησε ότι η αυτοπεποίθησή του είναι σε υψηλά επίπεδα ενώ εξήγησε ότι οι «πράσινοι» έχασαν την υπομονή τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3-1 στην EuroLeague μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και ο Νικ Καλάθης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε στο παρκέ, όμως στο δεύτερο μέρος χάσαμε λίγο την υπομονή μας, το είδαμε λίγο πιο εύκολο το παιχνίδι. Δε πρέπει να το κάνεις αυτό, αν είσαι μεγάλη ομάδα, όμως το σημαντικό είναι πως τελειώσαμε καλά το ματς και πως νικήσαμε».

Εν συνεχεία στάθηκε στην προσωπική του απόδοση: «Είμαι καλά, νιώθω σίγουρος και η αυτοπεποίθησή μου είναι σε υψηλά επίπεδα. Οι συμπαίκτες μου, μου δημιουργούν σουτ, κάνουν πολύ καλή δουλειά και συνεχίζουμε για να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.