Τζαζ - Λέικερς 96-89

Γιώργος Κούβαρης
Τζαζ - Λέικερς 96-89

bet365

Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν... σεφτέ στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν με 96-89 των Λέικερς στη «Vivint Smart Home Arena».

Άρχισαν οι... μελωδίες της Τζαζ στην πόλη των Μορμόνων, με τον Τζορτζ Χιλ να μοιράζει τις δικές του απαντήσεις στους Πέισερς που τον είχαν χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα το περασμένο καλοκαίρι για τη τριπλή ανταλλαγή ώστε να μετακομίσει ο Τιγκ στην Ιντιάνα.

Ο γκαρντ της Γιούτα τελείωσε το ματς με 23 πόντους και ήταν από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας προκειμένου να σημειώσει τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Βέβαια δεν ήταν μόνος του, αφού ο Ρούντι Γκομπέρ πρόσφερε τον δικό του... οβολό έχοντας 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ στα 31:52 που χρησιμοποιήθηκε. Θετική και η παρουσία του Ντέρικ Φέιβορς (15π., 9ριμπ.), ενώ οι Λέικερς παρουσιάστηκαν πολύ άστοχοι έχοντας 32/84 σουτ εντός πεδιάς!!

Ο Λου Ουίλιαμς είχε 17 πόντους αλλά δεν στάθηκαν αρκετοί για την ομάδα του. Να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε στο γόνατο ο ρούκι Μπράντον Ινγκραμ και γι' αυτόν τον λόγο αγωνίστηκε, μόλις, τέσσερα λεπτά. Πάντωςόπως έλεγε το ιατρικό τιμ των Λέικερς δεν είναι κάτι το σοβαρό, αν και είναι κάτι το οποίο θα φανεί την επόμενη μέρα.

 

NBA Τελευταία Νέα