Ράπτορς - Καβαλίερς 91-94

Ράπτορς - Καβαλίερς 91-94

bet365

Οι Ράπτορς πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν από τους Πρωταθλητές Καβαλίερς με 91-94.

Έμειναν «ζωντανοί» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως στο τέλος δε τα κατάφεραν. Οι Ράπτορς το πάλεψαν, αλλά όποτε χρειάστηκε, μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και έτσι, με μπροστάρη τον Λε Μπρον οι Καβς πέρασαν από το Τορόντο με 91-94.

Το Κλίβελαντ είχε τον έλεγχο σε όλη, σχεδόν, την διάρκεια της αναμέτρησης και όποτε οι Ράπτορς πλησίαζαν στο σκορ,, με... ξεσπάσματα επανέφεραν την διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Παρόλα αυτά, πληρώνοντας την χαλάρωση του δεύτερου ημιχρόνου, άφησαν τους Ράπτορς να μπουν στο παιχνίδι και να το διεκδικήσουν μέχρι τα τελευταία δέκατα.

Ο Λε Μπρον ήταν αυτός που κράτησε όρθιους τους πρωταθλητές με συνεχόμενους πόντους, όπως και ένα ακόμα κρίσιμο τρίποντο στην καριέρα του Ίρβινγκ, με τον Λόουρι να δοκιμάζει το buzzer-beater 0.3 δεύτερα να απομένουν, αλλά να μην μπορεί να στείλει το ματς στην παράσταση.

Ο Ίρβινγκ με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Καβς, ενώ από κοντά και ο «Βασιλιάς», που είχε 21 πόντους, πολλούς εξ αυτών όταν... έκαιγε η μπάλα. Παράλληλα, συγκλονιστικός ήταν και ο ΝτεΡόζαν για τους Ράπτορς, με 32 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα κάρφωμα, υποψήφιο για κορυφαίο - πάλι - της χρονιάς!

 

NBA Τελευταία Νέα