«Ο Δούκας έχει "χτιστεί" για τα ντέρμπι»

«Ο Δούκας έχει "χτιστεί" για τα ντέρμπι»

bet365

Ο Δούκας θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α2 κόντρα στον Ηρακλή και ο Λευτέρης Καλογήρου εξήγησε ότι η ομάδα έχει «χτιστεί» για τα ντέρμπι.

Ο Δούκας μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 και πλέον καλείται να διευρύνει το σερί του κόντρα στον Ηρακλή (29/10, 17:00). Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη θα παραταχθεί πλήρης με στόχο το ροζ φύλλο ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της κατάταξης απέναντι στον «Γηραιό» που διεκδικεί, επίσης, την άνοδο.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Συμεωνίδη στη τεχνική ηγεσία, Λευτέρης Καλογήρου. «Ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης θα ήταν ντέρμπι, όπως και να είχαν ξεκινήσει οι δύο ομάδες γιατί διαθέτουν και οι δύο πάρα πολύ ποιοτικά ρόστερ, ενώ έχουν αμφότεροι πολύ υψηλούς στόχους. Επομένως, πιστεύω να γίνει ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα ντέρμπι, ένα ντέρμπι πρωτοπόρων», τόνισε ο εκ των προπονητών των «μπλε» και πρόσθεσε: «Περιμένω πως η ομάδα θα ανταποκριθεί γιατί έχει "χτιστεί" για τέτοιους αγώνες. Το προσεγγίζουμε ως ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς».

Μολφέτας: «Ενέργεια και ριμπάουντ»

Από τη πλευρά του ο φόργουορντ του Α.Σ.Ε.Δ, Γιάννης Μολφέτας, σχολίασε: «Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας με μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, οποία επίσης έχει κάνει το 3x3. Επομένως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, να περιορίσουμε τα λάθη και νομίζω πως η ενέργεια που θα βγάλουμε αλλά και τα ριμπάουντ, είναι αυτά που θα κρίνουν το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα