Πρίφτης: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Πρίφτης: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Gazzetta team
Πρίφτης: «Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι του Άρη στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, χωρίς να υπολογίζει φυσικά στον Βασίλη Καββαδά.

Στην αποστολή των «κιτρίνων» για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα (29/10, 17:00), ο Δημήτρης Πρίφτης έχει συμπεριλάβει τους Ντέβιν Μαρμπλ, Βασίλη Ξανθόπουλο, Δημήτρη Φλιώνη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Μάικλ Τζένκινς, Ουίλ Κάμινγκς, Θόδωρη Ζάρα, Βασίλη Χρηστίδη, Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ, Ερικ Μπάκνερ, Ταντίγια Νταγκίσεβιτς.

Ο τεχνικός του μιλώντας για το ματς, είπε: ««Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα στην Πάτρα, κόντρα στον Προμηθέα. Πρόκειται για μία καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο. Εμείς, μετά από τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και γι' αυτόν τον λόγο η νίκη είναι απαραίτητη».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα μας για να φτάσει στη νίκη, ο 48χρονος προπονητής επισήμανε: «Όπως πάντα, ξεκινάμε από την άμυνα και πρέπει να κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα έναν αντίπαλο ο οποίος έχει την ευχέρεια να σκοράρει αρκετούς πόντους. Την ίδια ώρα, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Bakken Bears, με μεγαλύτερη διάρκεια σ' αυτό το κομμάτι. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και η ευστοχία στο μακρινό σουτ είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα