Elite League: Σαχπατζίδης και Γκρίφιν οι MVP της 24ης αγωνιστικής

Ο Γκρίφιν με τη φανέλα του Παπάγου

bet365

Για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν, το βραβείου του MVP της αγωνιστικής της Elite League «μοιράζεται» ανάμεσα σε δύο παίκτες.

Η 24η αγωνιστική της Elite League ολοκληρώθηκε με το θέαμα να είναι για μία ακόμη φορά συναρπαστικό. Όπως είχε συμβεί και πριν λίγες εβδομάδες στην 22η, έτσι και αυτή τη φορά, δύο παίκτες αναδείχθηκαν σε πολυτιμότεροι των πιο πρόσφατων αγώνων.

Ο ένας MVP, είναι ο Ταϊρόν Γκρίφιν βοήθησε την ομάδα του Παπάγου ώστε να επιβληθεί εκτός έδρας της Μυκόνου σε ένα τρομερό ματς με 85-80, έχοντας ο ίδιος από 15 πόντους (2/2 βολές, 5/5 δίποντα και 1/5 τρίποντα) ενώ παράλληλα πήρε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα.

Από την άλλη, ο Γιάννης Σαχμπατζίδης ήταν για μία ακόμη φορά από τους πρωταγωνιστές της Δόξας Λευκάδας, στον αγώνα με τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας. Εκεί ο σύλλογος από το Ιόνιο νίκησε στις λεπτομέρειες με 65-62, με τον 30χρονο Έλληνα ψηλό να έχει συνολικά 12 πόντους (4/4 βολές, 4/5 δίποντα) ενώ μάζεψε 16 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ και εκμαίευσε 3 φάουλ. Μάλιστα ο Σαχπατζίδης είναι ο μόνος παίκτης που φέτος έχει δύο «διπλά» MVP.

Οι MVP της 24ης αγωνιστικής

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα