«Ατρόμητος και Γ.Σ. Περιστερίου είναι ενωμένοι και υπερήφανοι» (pics)

Gazzetta team
«Ατρόμητος και Γ.Σ. Περιστερίου είναι ενωμένοι και υπερήφανοι» (pics)
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Περιστερίου, Φίλιππος Κότσης και ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Πολέμης έστειλαν μήνυμα ενότητας έπειτα από την βράβευση των πρωταθλητών της Α2 από τον Ατρόμητο.

Η ενημέρωση της ομάδας των δυτικών προαστίων

«Ένα ξεχωριστό απόγευμα ήταν αυτό της Κυριακής (22/4) για την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, καθώς βραβεύτηκε από την ΠΑΕ Ατρόμητος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο άξιος πρεσβευτής της πόλης μας, που φέτος πραγματοποιεί μια άκρως επιτυχημένη και άξια συγχαρητηρίων σεζόν στην Super League, βράβευσε όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας του ΓΣΠ, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, πιστοποιώντας για μια ακόμη φορά τις άριστες σχέσεις των δυο μεγαλύτερων εκπροσώπων του Περιστεριώτικου Αθλητισμού.

Αυτός, φυσικά, που το χάρηκε περισσότερο ήταν ο φίλαθλος κόσμος του Δήμου μας, που είδε τις δυο αγαπημένες του ομάδες μαζί… να αποδεικνύουν στην πράξη πως Ατρόμητος και ΓΣΠ είναι ενωμένοι και αποτελούν μια οικογένεια!

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε από την πλευρά του Ατρομήτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης και την παρέλαβαν ο πρόεδρος του ΔΣ του ΓΣ Περιστερίου, Φίλιππος Κότσης κι ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Πολέμης, ενώ παρόντες ήταν ο προπονητής Νίκος Καραγιάννης οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των κυανοκίτρινων, όπου, μάλιστα, πραγματοποίησαν τον γύρο του θριάμβου, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η γιορτινή βραδιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο μετά την άνετη νίκη (4-1) του Ατρομήτου, που τον διατήρησε στην τέταρτη προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα κι άπαντες απόλαυσαν μια πανέμορφη Περιστεριώτικη Κυριακή.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Φίλιππος Κότσης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιώργο Σπανό, τον Πρόεδρο κύριο Βασίλη Μπέτση, όσο και όλη την οικογένεια του Ατρόμητου για την μεγάλη χαρά που μας έδωσαν τιμώντας την Ανδρική Ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2.

Η υποδοχή και αναγνώριση της προσπάθειας των αθλητών και προπονητών μας από τον κόσμο του Ατρόμητου ήταν πολύ συγκινητική και μας δίνει δύναμη εν όψει των προκλήσεων της Α1. Οφείλουμε και εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε τον Ατρόμητο για την πραγματικά ονειρική πορεία του στo πρωτάθλημα της Superleague φέτος.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός πως από του χρόνου, η Πόλη μας θα έχει ήδη δύο εκπροσώπους στα κορυφαία πρωταθλήματα της χώρας μας στο Ποδόσφαιρο και στο Μπάσκετ, ενώ θα έχει τρεις εφόσον ευοδοθούν οι προσπάθειες της ομάδας Πόλο μας στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α2.

Δεσμευόμαστε να εργασθούμε, ώστε να διευρυνθεί η συνεργασία μας με τον Ατρόμητο σε όλα τα επίπεδα στα χρόνια που έρχονται. Για μας αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και νοικοκυροσύνης. Δύο ομάδες, μία Πόλη, μια Καρδιά"!

Από τη μεριά του ο αντιπρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Ανδρέας Πολέμης τόνισε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος για την τιμή που έκανε στην Ανδρική ομάδα του ΓΣΠ, βραβεύοντας την για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α2 και την παράλληλη επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτές οι στιγμές είναι ξεχωριστές και δίνουν μεγάλη χαρά στον κόσμο του Περιστερίου, ο οποίος φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, βρέθηκε στο πλευρό και των δύο αγαπημένων του ομάδων και τις καμάρωσε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους εντός γηπέδου.

Εμείς από την πλευρά μας αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι Ατρόμητος και ΓΣ Περιστερίου είναι μαζί… ενωμένοι και υπερήφανοι, που εκπροσωπούμε αυτόν τον μεγάλο Δήμο και ελπίζω να δώσουμε ανάλογες χαρές και την επόμενη χρονιά στους φιλάθλους μας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα