Ανανέωσε με Μάζιτς ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με Μάζιτς ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ανανέωσε με Μάζιτς ο Ολυμπιακός

bet365

Η Μίρνα Μάζιτς θα συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα» όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μίρνα Μάζιτς και η Κροάτισσα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της η Μίρνα Μάζιτς δήλωσε τα εξής στο www.olympiacossfp.gr:

«Είμαι υπερήφανη που θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Προερχόμαστε από μία καλή χρονιά που κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και το καταφέραμε αυτό χωρίς να δεχτούμε ήττα.

Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπώ τους οπαδούς μας και είμαι έτοιμη να δώσω στην ομάδα μου ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους και φέτος. Θέλω να πάρουμε και πάλι το νταμπλ και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά μπροστά στον κόσμο μας και να συνεργαστώ με το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριές μου και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και την στήριξή της και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να φέρουμε κι άλλα τρόπαια στον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα