Ανανέωσε με Κοσμά ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε με Κοσμά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ανανέωσε με Κοσμά ο Ολυμπιακός

bet365

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά και την επόμενη σεζόν η Αφροδίτη Κοσμά. «Χαίρομαι που παρέμεινα στην ομάδα της καρδιάς μου», ανέφερε η Ελληνίδα φόργουορντ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με Αφροδίτη Κοσμά και η Ελληνίδα φόργουορντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της η Αφροδίτη Κοσμά δήλωσε τα εξής στο www.olympiacossfp.gr:

"Χαίρομαι πολύ που παρέμεινα στην ομάδα της καρδιάς μου και ελπίζω να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν με τις ίδιες επιτυχίες. Δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου, ήθελα εξ αρχής να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το αήττητό μας στην Ελλάδα και να παλέψουμε για ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τον κρατήσουμε ψηλά, εκεί που πραγματικά ανήκει. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που θα είμαι και φέτος στην ομάδα και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η καινούρια σεζόν"».

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα