Ζήσης για Σπανούλη: «Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση»

Ζήσης για Σπανούλη: «Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση»

Zήσης

bet365

Ο Νίκος Ζήσης μιλώντας για την πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

Η σχέση του δεν περιορίστηκε ποτέ μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ. Μέσα στα αποδυτήρια. Μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια των αποστολών.

Η σχέση τους είναι παραπάνω από φιλική. Αδερφική. Και αν μη τι άλλο, ο Νίκος Ζήσης μόνο περηφάνεια μπορούσε να νιώσει για τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος αποτελεί τον νέο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, όπως και τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου, για την εργατικότητα και την αφοσίωσή τους» ανέφερε αρχικά ο General Manager της Εθνικής ομάδας στο περιθώριο της παρουσίασης του «Kill Bill» και συνέχισε:

«Με τον Βασίλη αρχίσαμε μαζί στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2000. Ζούμε μια ιστορική μέρα. Είμαι συγκινημένος, ξέρετε όλοι τη σχέση μας. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Βασίλης για το ελληνικό μπάσκετ και την Εθνική ομάδα. Θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Θα εμπνεύσει όλους τους ανθρώπους και κυρίως τους παίκτες. Όλοι εμείς στην ομοσπονδία θα είμαστε αρωγοί».

 

Τελευταία Νέα