Περίμενε κι’ άλλα ο «Σκουρτό»

Περίμενε κι’ άλλα ο «Σκουρτό»

Gazzetta team
Περίμενε κι’ άλλα ο «Σκουρτό»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε τους παίκτες του να μην προσπαθούν όσο έπρεπε κόντρα στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας έβαλε τον επόμενο στόχο που είναι η Καβάλα.

«Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα με τελείως διαφορετικούς στόχους. Δεν έχουμε παράπονα. Δοκιμάσαμε κάποια τρικ, αλλά ανταποκριθήκαμε σε κάποια από αυτά. Πρέπει να είχαμε καλύτερη διάθεση. Κάποια παιδιά δεν το έβγαλαν. Το πιο σημαντικό κομμάτι για εμάς είναι η τελευταία τετράδα αγώνων. Απλά περίμενα οι παίκτες μου να παλέψουν περισσότερο. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κόουτς για τη συνέχεια».

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Καράμπουλας είπε πως «όταν έρχεσαι να παίξεις με τον Ολυμπιακό στην έδρα του και το αντιμετωπίζεις σαν φιλικό, το σκορ θα έρθει όπως σήμερα. Σε μεγάλα διαστήματα ο καθένας κοίταζε πως θα σκοράρει και όταν ακούγαμε τον προπονητή παίζαμε καλές άμυνες και βγάζαμε φάσεις στην επίθεση. Συγκεντρωνόμαστε στην Καβάλα και ελπίζουμε να τελειώσουμε με νίκες το πρωτάθλημα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα