Πετυχημένο το πρώτο test event (pics)

Πετυχημένο το πρώτο test event (pics)

Gazzetta team
Πετυχημένο το πρώτο test event (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός… έντυσε Παναθηναϊκό τον ΚΑΟΔ και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενόψει του τελικού με τους παίκτες του να ανταποκρίνονται και να παίρνουν τη νίκη (73-55) στη Δράμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο προτελευταίο τους ματς πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το ερχόμενο Σάββατο στο Ελληνικό (18:30, NET), έδειξαν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πέρασαν με χαρακτηριστική άνεση από τη Δράμα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκού, κάτι που αναμένεται να κάνει και την Τετάρτη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ίκαρο στο… δεύτερο test event, τρεις ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος. Φυσικά, πλην των δοκιμών για το ματς με τους «πράσινους», οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τον βασικό τους στόχο που ήταν να περάσουν από την έδρα του ΚΑΟΔ και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Α1.


ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Δεν υποτίμησε τον αντίπαλο του και αντιμετώπισε το ματς ως μια δυνατή προπόνηση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το ερχόμενο Σάββατο. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δοκίμασε πρόσωπα (Κέσελ) και σχήματα (με πολύ ψηλές πεντάδες) για να δει ορισμένα πράγματα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό και έτσι οι παίκτες του δεν γινόταν να μην δώσουν το 110% των δυνάμεων τους. Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν έτσι το ματς, δεν γινόταν να μην κερδίσουν.

MVP: Είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα τη σεζόν που ο Μάρκο Κέσελ κάνει ένα τόσο καλό ματς και έτσι δικαιολογημένα παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερους της αναμέτρησης. Ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός στην επίθεση όπου… ξεμπούκωσε ενώ έκανε σπουδαία δουλειά και στην άμυνα.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Έντιν Μπάβτσιτς. Ο σέντερ του ΚΑΟΔ βρέθηκε σε κάκιστη μέρα και δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του. Οι ψηλοί του Ολυμπιακού και γενικά η άμυνα των «ερυθρολεύκων» περιστράφηκε γύρω του και έτσι ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ φέτος δεν βρήκε πεδίο δράσης.

ΚΕΥ POINT: Το πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς συγκεντρωμένος 100% και μετά το αρχικό 8-8 πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 18-10 ενώ στο 16’ η διαφορά έφτασε το +17 (34-17) με τους Δραμινούς να το παίρνουν απόφαση που δεν γίνεται να «χτυπήσουν» το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πετάνε λευκή πετσέτα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο λοιπόν (43-26) κρίθηκαν όλα και απλά το δεύτερο ημίχρονο έγινε γιατί πολύ απλά… έπρεπε.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου 2000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό της Δράμας για να παρακολουθήσουν το ματς και το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω αφού είδαν ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές και ωραίες φάσεις.

Δεκάλεπτα: 10-18, 26-43, 37-57, 55-73

ΚΑΟΔ (Καλαφατάκης): Χαντ 2, Καρύδας, Χαραλαμπίδης 10 (1), Αθηναίου 8 (2), Μίτσελ 6, Χούμας, Τσέρανιτς 9, Ζάρας 8 (1), Μπάβτσιτς 2, Κακαρούδης 5.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 6, Άντιτς 9, Σπανούλης 9 (1), Ντόρσεϊ 8, Κέσελ 13 (3), Πελεκάνος 2, Παπαδόπουλος 4, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3, Σλούκας 8 (2).

 

Τελευταία Νέα