Καβάλα... και διαφορά!

Gazzetta team
Καβάλα... και διαφορά!

bet365

Η Καβάλα δεν ήθελε να πάει χαμένο το «διπλό» στο Ρέθυμνο και στο κλειστό της Καλαμίτσας όχι μόνο επικράτησε του Περιστερίου (81-67), αλλά πήρε και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου.

Το Περιστέρι μπορεί να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ωστόσο παρουσιάστηκε στην Καβάλα με δύο νέα πρόσωπα τους Γιόβοβιτς και Μίτροβιτς. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να περιορίσει τα ατού των γηπεδούχουν, ωστόσο η επιστροφή άνηκε στην Καβάλα που κατάφερε να καλύψει το -11 του πρώτου γύρου.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Περιστέρι μπορεί να ξεκίνησε καλά ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έχασε τον Καυκή με τις απουσίες να μην το αφήνουν να κάνει κάτι περισσότερο. Η Καβάλα κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των φιλοξενουμένων και να «κλειδώσει» τη νίκη.

MVP: O Στεφανίδης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, κατάφερε να σκοράρει 17 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ στο σκοράρισμα δεν ήταν μόνος αφού είχε την... παρέα του Τέιλορ που πρόσθεσε 18.

AΦΑΝΤΟΣ: Η απουσία του Παναγιώτη Καυκή στο δεύτερο ημίχρονο λόγω τραυματισμού ήταν σημαντική για το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη που είχε μαζί του δύο νέους παίκτες. Οι Γιόβοβιτς και Μίτροβιτς δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα αφού αποκτήθηκαν μέσα στη βδομάδα.

ΚΕΥ POINT: Η Καβάλα είχε καλύτερα ποσοστά στα σουτ έξω από τα 6μ. 75 (14/30) έναντι της Καβάλας (5/14).

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Στο κλειστό της Καλαμίτσας λίγες ήταν οι άδειες θέσεις και φυσικά οι φίλαθλοι που βρέθηκαν έφυγαν ευχαριστημένοι με την ένατη νίκη της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 40-35, 63-52, 81-67
Καβάλα (Πρίφτης): Πάσαλιτς 9 (2), Αγγελόπουλος 8, Τέιλορ 18 (3), Στεφανίδης 17 (5), Καραποστόλου 12 (4), Σίμτσακ 7, Ο’Μπράιαντ 8, Κοστόφ 2
Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 7 (1), Καυκής 9 (1), Ψαρόπουλος, Γιαννόπουλος 18 (2), Μανολόπουλος 12 (1), Έντουαρντς 17, Μίτροβιτς, Γιόβοβιτς 4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα