Περιμένει να χαμογελάσει και για Ίαν ο «Ζοτς»

Περιμένει να χαμογελάσει και για Ίαν ο «Ζοτς»

Γιάννης Ράμμας
Περιμένει να χαμογελάσει και για Ίαν ο «Ζοτς»

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ευχαριστημένος απ' την αντίδραση του Παναθηναϊκού έπειτα την Ούνικς Καζάν και περιμένει τις εξετάσεις του Ίαν Βουγιούκα για να κρατήσει το χαμόγελό του.

«Αρχίσαμε πολύ επιθετικά στην άμυνά μας κι έτσι θέλαμε. Είχαμε έναν καλό ρυθμό και στα δύο άλρα. Ίσως η εξαίρεση να αποτελούν τα πρώτα 3 λεπτά της τρίτης περιόδου. Για όλο το υπόλοιπο διάστημα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συχγαρητήρια στους παίκτες. Καλή συνέχεια στον Ίκαρο Καλλιθέας» είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Ίκαρο Καλλιθέας ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφορικά με την κατάσταση του Ίαν Βουγιούκα (σ.σ. πρόβλημα στο πέλμα):

«Τη Δευτέρα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Είναι ένα είδος τραυματισμού που μπορεί να αντέξει τον πόνο. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Αν και κανείς δεν μπορεί να πει τιπόντο αισθάνεται ο άλλος».

Απ' την πλευρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης σχολίασε: «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς απέναντι σε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες. Δεν τους αντιπροσωπεύει η θέση τους στη βαθμολογία. Έπειτα από ένα άτυχο αποτέλεσμα και κακό ματς με την Ούνικς Καζάν θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες και το κάναμε με καλό τρόπο. Κάναμε ό,τι σχεδιάσαμε. Πιέσαμε τον αντίπαλο και πετύχαμε εύκολα καλάθια. Δείξαμε συγκέντρωση. Τώρα κοιτάμε την επόμενη ευρωπαϊκή υποχρέωση (σ.σ. με Φενέρ), έτσι θα πάει η εβδομάδα».

 

Τελευταία Νέα