Ξεχνά και προχωρά ο Καλαφατάκης

Ξεχνά και προχωρά ο Καλαφατάκης

Γιάννης Ράμμας
Ξεχνά και προχωρά ο Καλαφατάκης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Γιώργος Καλαφάτακης τόνισε πως η διαφορά των 29 πόντων αδικεί την προσπάθεια των παικτών του στο ΟΑΚΑ (101-72), αλλά, όπως και να 'χει, αυτό που ενδιαφέρει άπαντες στον ΚΑΟΔ είναι η προσεχής αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου.

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα διαδικαστικό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν πάρει τόσο πολύ. Για 30 λεπτά νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά. Μετά τραυματίστηκε ο Χαντ, που είναι πολύ σημαντικός για εμάς, κουράστηκε ο Χαραλαμπίδης κι έπεσε πολύ βάρος σε κάποια παιδιά. Ο Μισέλ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία σήμερα. Του λείπουν παιχνίδια κι ως τώρα δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες. Εμάς δεν ήταν στους στόχους μας το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός με εντυπωσίασε και στο Μιλάνο. Ίσως μας αδικεί λίγο το τελικό σκορ, αλλά για εμάς σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Δραμινών.

Απ'την πλευρά του, ο Γκάι Μισέλ τόνισε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να νικήσει, είναι πολύ ώριμος για τέτοια παιχνίδια. Όσον αφορά εμένα, δεν υπάρχει κάποια μετάλλαξη. Πάντα προσπαθώ να κάνω όμτι καλύτερο μπορώ. Αυτό έκανα και σήμερα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα