Παίζει με Καβάλα ο Μπόισα

Gazzetta team
Παίζει με Καβάλα ο Μπόισα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βλάντιμιρ Μπόισα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ και την Τετάρτη θα κάνει κόντρα στην Καβάλα το ντεμπούτο του στην ελληνική Α1 με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο 30χρονος Γεωργιανός φόργουορντ λοιπόν θα ντεμπουτάρει στο παιχνίδι με την Καβάλα στη Νέα Σμύρνη και θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Νίκος Μπάρλος, ο οποίος θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης μιας και υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη την προηγούμενη Τετάρτη.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ύψους 2.06 φόργουορντ. Ο Γεωργιανός είχε φορέσει και τη φανέλα του Άρη πριν από τρία χρόνια.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα